Neptuneoils

Neptuneoils - HOŞ GELDİNİZ

KVKK Aydınlatma Metni
İNTERNET SİTESİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ
İşbu Aydınlatma Metni 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında Yayla Mah.Yayla Yolu Cad. Dörter Konakları A Bl.No:4b Tuzla/ İstanbul adresinde mukim Neptune Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi tarafından Veri Sorumlusu sıfatıyla hazırlanmış ve sizlere sunulmuştur.
KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMACI 
Şirketimize ait ; www.neptuneoils.com  internet sitesinden üyelik oluşturarak veya oluşturmadan alışveriş yapmanız halinde; Kimlik (Ad-soyadı, Cinsiyet), İletişim (E-posta, Adres, Telefon Numarası)  kategorisindeki kişisel verileriniz kurumsal iletişim ve itibar yönetimi, sipariş yönetimi, etkinlik yönetimi, satış ağı yönetimi, müşteri ilişkileri yönetimi, ana veri oluşturma, bilgi güvenliği, muhasebe ve finans, marka araştırması, finans ve muhasebe operasyonları süreçlerinde Şirketimiz tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimlerimiz tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi, Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası, Şirketimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik, ticari ve iş güvenliğinin temini sağlamak amacıyla [EHB2] hukuka ve dürüstlük kurallarına ve işlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü, ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilme ilkelerine uygun olarak işlenecektir.
KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMA YÖNTEMİ ve HUKUKİ SEBEBİ
İşbu Aydınlatma Metninde belirtilen kişisel verileriniz Şirketimize ait ; www.neptuneoils.com internet adresi aracılığıyla elektronik ortamda toplanmakta ve KVKK’nın 5. Maddesinde yer alan Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması hukuki sebebine dayanarak tamamen ya da kısmen otomatik yolla işlenmektedir. Kişisel verilerinizin işlenmesi ilgili kişi olarak sizlerin açık rızasına tabi olduğu durumlarda ise (Kampanya içerikli sms ve e-posta gönderilmesi yoluyla ürün / hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi) kişisel verileriniz KVKK’nın 5. Maddesinde belirtilen ilgili kişinin açık rızasının bulunması hukuki sebebine dayanarak tamamen ya da kısmen otomatik yolla işlenmektedir.
KİŞİSEL VERİLEN AKTARILMASI
Söz konusu kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından sadece yukarıda belirtilen amaç dahilinde işlenmekte, KVKK’nın 8. Maddesinde belirtilen şartlar dahilinde şirketimizce gerçekleştirilemeyen ve uzmanlık gerektiren hususların yerine getirilmesi amacıyla hizmet/destek/danışmanlık alınan ya da işbirliği yapılan kurum ve kuruluşlarla ve resmi mercilerin talepleri nedeniyle yetkili kamu kurum ve kuruluşlarıyla paylaşılabilecektir.Söz konusu kişisel verileriniz bu husus haricinde Şirketimiz tarafından veri güvenliğine ilişkin alınması gereken her türlü idari ve teknik tedbir alınarak muhafaza edilmekte, üçüncü kişilerle paylaşılmamakta, satılmamaktadır.
KİŞİSEL VERİLERİN SİLİNMESİ, YOK EDİLMESİ VEYA ANONİM HALE GETİRİLMESİ
KVKK’nın 7. maddesi uyarınca, kişisel verilerinizin ilgili mevzuata uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde kişisel verileriniz re’sen veya talebiniz üzerine Şirketimiz tarafından silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir. Bu hususa ilişkin usul ve esaslar KVKK ve 28.10.2017 tarihli ve 30224 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Kişisel Verilerin Silinmesi, Yok Edilmesi veya Anonim Hale Getirilmesi Hakkında Yönetmelik’e göre yerine getirilecektir. Kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından silme, yok etme veya anonim hale getirme yükümlülüğümüzün ortaya çıktığı tarihi takip eden 6 (altı) ay içerisinde silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir. 
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU’NDAN DOĞAN HAKLARINIZ 
Kişisel veri sahibi olarak sizler KVKK’nın 11. Maddesinde belirtilen haklara sahipsiniz. Söz konusu haklarınızı Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’e uygun şekilde Yayla Mah.Yayla Yolu Cad. Dörter Konakları A Bl.No:4b Tuzla/ İstanbul adresine yazılı olarak iletmek suretiyle kullanılabilirsiniz.
 

%25'e Varan İndirim Kazanın.

Abone Ol!

Duyuru bültenine abone olun. Özel teklifler hakkında duyurular alın.